DARBA DIENĀS08:30-17:00
RĪGADēļu iela 8, Rīga, LV-1004
DARBA DIENĀS08:30-17:00
RĪGADēļu iela 8, Rīga, LV-1004

ParketsOld

01

IEVĒRĪBAI

EKSPLUATĀCIJAS UN KOPŠANAS NOTEIKUMI

02

IEVĒRĪBAI

ECOTOP PARKETS

03

IEVĒRĪBAI

PARKETA VIRSMAS ATJAUNOŠANA

LEJUPLĀDĒ PDF KATALOGU LATVIEŠU VALODĀ

Dabīgums un mājīgums ir viegli saistāmi ar dabīgā koka grīdām. Tā izcilo īpašību dēļ tieši koks gadu simtiem ir bijis dabiskais grīdas segumu materiāls. Neskatoties ne uz ko, grīdas segumi no dabīgā koka joprojām saglabā savu vietu sintētisko materiālu, dažāda veida imitāciju un īslaicīgās modes virpulī.

Pateicoties parketa praktiskumam un augstai nodilumizturībai, šie grīdas segumi piemēroti arī sabiedriskām telpām. Visiem parketa segumiem tiek piedāvāta desmit gadu kvalitātes garantija. Grīdas segumi ir ražoti no dabīgiem izejmateriāliem. Lielākā daļa izejmateriālu, kuri tiek izmantoti cietkosksnes grīdas segumu ražosanai, nāk no PEFC atzītajiem mežiem un atbilst labāko būvniecības materiālu kategorijas M1 prasībām.

Cietkoksnes grīdas individualitāte var būt arī modificēta ar dažādām virsmas apdarēm: krāsošana, eļļošana un termiskā apstrāde piešķir savas īpašās nianses koka raksturam. Grīdas segumu apstrādē tiek izmantota dabīgā eļļa, kura nesatur konservantus, krāsvielas vai šķīdinātājus, tā tiek ierīvēta koka struktūrā, kas ļauj koksnei saglabāt savu dabīgo pilnīgumu un cietumu.

 

Piedāvājam plašu parketa sortimentu – sākot no tik izplatītā ozola parketa līdz eksotiskajam kokam – Venge

No plašās parketa paletes Jūs varat izvēlēties klasiskā dekora vai mūsdienīgi jaunas cietkoksnes grīdas – 1-joslu, 2-joslu vai 3-joslu dēļus. Cietkoksnes grīdas uzturēšana neprasa īpašu piepūli, ja vien ņemat vērā pareizu kopšanu, ievērojot ierobežoto mitrināšanu tīrot grīdu.